هنگام آموزش سربازان در صحرا، با مادری به همراه دو دخترش برخورد کردیم که در حال درو کردن گندمهایشان بودند. فرماندهی گروهان، ستوان آسیایی به من گفت:
مسلم بیا سربازان دو گروهان را جمع کنیم و برویم گندمهای آن پیرزن را درو کنیم.
گفتم: چه بهتر از این!
پس از سلام و خسته نباشیدگفتم: مادر شما به همراه دخترانتان از مزرعه بیرون بروید تا گندمهایتان را درو کنیم؛ فقط محدوده زمین خودتان را به ما نشان دهید و دیگر کاری نداشته باشید.
پیرزن پس از تشکر گفت: پس من میروم برای کارگران حضرت فاطمه مقداری هندوانه بیاورم!
از ۹ صبح تا ظهر، با پانصد سرباز تمام گندمها را درو کردیم؛بعد از اتمام کار، سربازان مشغول خوردن هندوانه شدند؛ من هم از این فرصت استفاده کردم و گفتم: مادر چرا صبح گفتید میروم تا برای کارگران حضرت فاطمه هندوانه بیاورم؟
گفت:
دیشب حضرت فاطمه به خوابم آمدگفت:
چرا کارگر نمیگیری تا گندمهایت را درو کند؟
این کارها، دیگر از تو گذشته!
عرض کردم:
خانم شما که میدانی تنها پسر و مرد خانواده ما به شهادت رسیده است و درآمدمان نیز کفاف هزینه کارگر را نمیدهد؛ مجبوریم خودمان کار کنیم.
بانو فرمودند: نگران نباش!
فردا کارگران از راه خواهند رسید.
از خواب پریدم.
امروز هم که شما این پیشنهاد را دادید، فهمیدم این سربازان، همان کارگران حضرت زهرا میباشند.
با شنیدن این حرفها،ناخودآگاه اشک از چشمانم جاری شد و گفتم: سلام بر تو ای حضرت زهرا؛ فدایت شوم که ما را به کارگری خود قابل دانستی.
کتاب نبرد میمک، احمد حسینا
حوراء
لقب «حوراء» به معنای «حوریه بهشتی» است. این لقب به حضرت زهرا (سلاماللهعلیها) به دلیل پاکی ایشان داده شده است. در فرهنگ اسلامی، حوریهها به عنوان موجوداتی بهشتی و زیبا توصیف میشوند که به طهارت و پاکیزگی ویژهای مشهور هستند. این لقب نشاندهنده مرتبه بالای حضرت زهرا در نظر خداوند و اشاره به زیبایی و طهارت روحی و جسمی ایشان دارد.
علل الشرائع، شیخ صدوق، جلد 1، صفحه 180
🌱🖤
در کتاب «حسین، وارث آدم»، شریعتی میگوید:
نقطه شروع حرکت قیام عاشورا، خانه فاطمه (س) است و آن خانه را اینطور توصیف میکند: «خانه خاموش و غمزده فاطمه، این خانه کوچکی که از همه تاریخ بزرگتر است» ...
شعری به نام نامی ما "در" شروع شد
اشکی به حال غربت حی"در" شروع شد
این"در" که قافیهست مگوهاست در دلش
اصلا تمام فاجعه از "در" شروع شد...
السَّلامـُ علۍَ
المخفۍ قبـرها،
المجھول قَدرها..🥀
...